Útmutató falmatricázáshoz

Ha egyedi falmatricát rendelsz, érdemes ezt az oldalt áttanulmányoznod...

Az egyedi falmatricádat futárszolgálattal szállítjuk házhoz, így Neked jut az a nemes feladat, hogy a kívánt helyre felragaszd. Az alábbi tájékoztató lépésről lépésre segíteni fog ebben...

falmatrica felhelyezés 1. lépés

Első lépés

Terítsd ki a falmatricát egy sima, kemény felületre. Ha légbuborékokat látsz - minden rendben van, a példány nem hibás.

falmatrica felhelyezés 2. lépés

Második lépés

Ha a falmatrica motívuma nagy és komplikált, akkor ajánljuk, hogy oszd fel kissebb darabokra, így könnyebb lesz elhelyezni a falon.

falmatrica felhelyezés 3. lépés

Harmadik lépés

Ebben a lépésben az összes keletkezett légbugyborékot el kell távolítani az átlátszó fólia alól. Egy puha műanyag pálcával ez könnyen megtehető. Nyomd erősen a pálcát a falmatricára, és húzd a fólia széléig.

falmatrica felhelyezés 4. lépés

Negyedik lépés

Most le kell húzni az átlátszó fóliát a papírról. De csak óvatosan! Az egész motívumnak rajta kell maradnia a fólián. Ha valamelyik rész a papíron marad, akkor hajtsd vissza a fóliát, nyomd rá a műanyag pálcával hogy vissza tapadjon a motívum.

falmatrica felhelyezés 5. lépés

Ötödik lépés

Ebben a lépésben vedd a fóliát a motívummal, és tedd a falra. (Ne nyomd még rá, csak rögzítsd)

falmatrica felhelyezés 6. lépés

Hatodik lépés

Mikor megtaláltad a megfelelő helyet a falmatricának, nyomd rá erősen a falra.
A műanyag pálca segítségével bizonyosódj arról, hogy nincsenek légbugyborékok, és a matrica teljes felületén a falhoz tapadt.

falmatrica felhelyezés 7. lépés

Hetedik lépés

Most itt az ideje, hogy eltávolítsd az átlátszó foliát a falról. Kezd el az egyik sarokban és óvatosan húzd magad felé a fóliát, folyton arra figyelve, hogy minden a falmatrica minden része a falon marad, és nem a fólián. Ha a falmatrica barmelyik része véletlenül lejön a fóliával, akkor nyomd vissza a fóliát, és a műanyag pálcika segítségével próbáld meg újra.

falmatrica felhelyezés 8. lépés

Nyolcadik lépés

Az utolsó lépésben még egyszer áthúzhatod a pálcikát a falmatricán, hogy megbizonyosodj, teljesen rásimult a falra és nem maradt légbugyborék.

falmatrica felhelyezés 9. lépés

Kilencedik lépés

Már nem maradt más, mint gyönyörködni a matricában - egy egyedi és szép faldekoráció.