Kivitelezés…

Nyomtatás

Kiváló minőségű és tartós lézernyomtatás 80g papírtól 270g dekorkartonig
– az esküvői meghívók általában csillámos arany, fehérarany dekorkartonra készülnek,
– a szülinapi meghívók bohókásabb színei minőségi matt fehér papíron kelnek életre
– a boroscímkék ás pálinkás címkék öntapadós papírra kerülnek az egyszerűbb használat kedvéért…

Vágás

Egyedi terméked alkotóelemei lehetnek különböző méretű kivágott betűk, egyszerűbb vagy bonyolultabb formák. Számtalan anyagtípus – különböző vastagságú papírok, dekorkarton, pauszpapír, öntapadós matricák, textil(!) – precíz vágása lehetséges… Engedd el a fantáziád bátran 🙂

vágás

Feliratozás

Az egyedi textil termékek – pólók, kötények, párnák, vászon faldíszek – feliratozására kétféle technikával rendelkezünk. Flex fóliából plottergéppel kivágott mintát, illetve lézer transzfer fóliára nyomtatott mintát hőprés segítségével helyezünk el a kívánt felületen.

Minták kivágása flex fóliából

A flex egy vékony, gumis tapintású, plotterrel vágható fólia, mely belesimul a póló anyagába. Ez a technika feliratok, vonalgrafikák, egyszerű körvonalas mintázatok megjelenítésére alkalmas. A flex fólia rendkívül tartós, mosásálló, erős igénybevétel mellett is ajánlott.

flex fólia

Nyomtatás lézer transzfer fóliára

A lézer transzfer eljárás során a kinyomtatott minta – nyomás és megfelelő hő hatására – rátapad arra az anyagra, amihez hozzápréselik. Ez a technika részletgazdag minták (fénykép, bonyolult grafika) megjelenítését teszi lehetővé.

lézer transzfer fólia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X