Gyakori kérdések…

Milyen gyorsan tudom megkapni a terméket?

Alapanyagainkból mindig tartunk megfelelő raktárkészletet, hogy minél gyorsabban tudjuk teljesíteni a megrendelésedet, de a webáruházban látható termékképek csak illusztrációk, a megrendelt terméket egyedi igényeid szerint és egyedi megrendelésed alapján készítjük el. A termékek 3-5 napos határidővel készülnek, ezután továbbítjuk a postának.

 

Mitől egyedi, miért nincs raktárkészlet? 

A mintákat azért készítjük, hogy ötletet adjunk. Minden minta kiválasztható, de egyben módosítható, csak fantázia kérdése, a megjegyzés rovat a rendelés véglegesítésénél pl lehetőséget biztosít arra, hogy pontosíthasd, még jobban személyre szabhasd a megrendelésedet. Sőt a webáruházban található űrlapokon, vagy megrendeles@kreativcucc.hu e-mail címen rendelhetsz mintát saját terveid alapján is.

Nem egy átlagos pólóboltot szeretnénk működtetni, ahol minden termékből méretenként van legalább 3 darab, nekünk is az az öröm, ha mindig újat alkothatunk, de számunkra a Megrendelő kívánsága a lényeg, és ha megtalálja a listából, ami Neki tetszik, azt készítjük el, hiszen pont ezért készültek a minták, nem mindenki szeretne maga kitalálni egy új mintát.

Csak a webáruházban található mintákat rendelhetem?

Nagyon szívesen teljesítjük egyedi igényeidet is, lehetőséged van például gyerek méretű pólóra, vagy más színű pólóra kérni – és akár egyedi elképzeléseid alapján megterveztetni – a feliratot. Az egyedi feliratot/mintát a megrendelésed alapján elkészítjük, látványtervet és árajánlatot küldünk.  Egyedi megrendelésedet  leadhatod a főmenü AJÁNDÉKÖTLETEK fül alatt válassz egy kategóriát és a megnyíló oldalon töltsd ki az űrlapot.

Hol tudom átvenni a terméket

A termék átvételére több lehetőséged is van. A termékeket posta futár szállítja házhoz a feladástól számított 1-2 munkanapon belül.
Csak kényelmesen! Kérd a terméket házhozszállítással, így ki sem kell mozdulnod otthonról. Ezt a lehetőséget abban az esetben ajánljuk, ha a megadott címen napközben is tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. A posta szállítási rendje városonként, területenként eltérő lehet, így nehéz kiszámítani, hogy pontosan melyik időpontban érkezik meg a csomag.

Lehet rugalmas! Kérd a terméket postapontra, így bármikor át tudod venni, nem kell otthon várakoznod, vagy mást megkérned a csomag átvételére. Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésedre… Kérheted a csomagot postán maradóra, MOL kútra vagy COOP üzletbe is, válaszd a hozzád legközelebbi átvételi pontot és 5 napon belül átveheted a terméket.

Egyedi pólót szeretnék, de nem tudom melyik méretet rendeljem…

Mivel rengeteg féle márka közül választhatsz vásárlásaid során, előfordulnak olyan esetek, amikor nem a megszokott méret a megfelelő… A Kreatívcucc Webáruházban Gildan64000 és 64000L (női) típusú pólókra készítjük a megrendelt mintákat. A Gildan márka esetében azt vettük észre, hogy egy kicsivel eltérhetnek a méretek az átlagos, ‘bolti’ pólóktól. Ezért is tettünk minden termékoldalra, jól látható helyre kifejezetten a Gildan64000, 64000L típusú pólókra vonatkozó mérettáblázatokat, hogy megkönnyítsük a döntésedet a vásárlás során.

Ha a termékek (pólók) oldalán található mérettáblázat alapján más méret a megfelelő számodra, mint a megszokott pólóid mérete, és bizonytalan vagy,  rendelés előtt nyugodtan érdeklődj telefonon, e-mailben (+36-20/389-9313 vagy info@kreativcucc.hu ) és segítünk, hogy a számodra megfelelő méretet rendelhesd.

Van lehetőség kicserélni a megrendelt árut?

A webáruházban látható termékképek csak illusztrációk, minden terméket Vevőink egyedi igényei szerint és egyedi megrendelése alapján készítjük el, ezért a megvásárolt és leszállított termék cseréjére nincs lehetőség. Kérjük, hogy megrendelés előtt bizonyosodj meg a termék paramétereiről, ha bizonytalan vagy a megrendelni kívánt termékkel kapcsolatban, kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal, segítünk. Írj e-mailt az info@kreativcucc.hu címre, vagy keress a +36-20/389-9313-as telefonszámon.

Van lehetőség elállni a vásárlástól?

Ha a megrendeléssel kapcsolatosan bizonytalan vagy, esetleg kérdéseid merülnek fel, szíveskedj a megrendelés elküldése előtt, vagy a rendelés elküldése után néhány órán belül e-mailben további tájékoztatást kérni az info@kreativcucc.hu címen.

A webáruházban található minták illusztrációk. Nincsenek előre gyártott termékeink. A termékek egyedi igényeid szerint, egyedi megrendelésed alapján készülnek, egyedi kérésedet is teljesítjük.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy az elállási jog gyakorlásának lehetősége nem áll fenn olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; I45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § 

Nem találtál választ a kérdésedre?

Kérdezz bátran:

Neved*:

Email címed:*

Tárgy:

Üzenet:

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

Kérlek, szíveskedj minden csillagozott mezőt kitölteni. Adataidat bizalmasan kezelem, nem adom át harmadik félnek. (Lásd: Adatkezelési irányelvek)

X